The Byway

“The building we found was in a good location with great potential. Lou worked with us to re-model the building into an office space which would reflect our ethos and complement our brand identity. We wanted to use locally sourced, eco friendly materials wherever possible. We needed to maximise the limited natural light available on the ground floor and make sensible use of the two storey building. Our budget required careful management and some focus to create an impressive entry to the building. Lou helped us to achieve all these objectives by producing an inspiring design concept and space plan, followed by drawings to submit for planning, help with specifications and finally working drawings for construction. We are delighted with the results.”

Webster Wickham BWA Design

View the project